top of page

su 02. heinäk.

|

Tampere, Pellava Lounge

Askel omaan voimaan - miniminiretriitti

Askel omaan voimaan -miniminiretriitti on kaupunkiretriitti, jossa on mahdollisuus tulla tutustumaan toimintaamme ja työskentelyymme koko päiväksi superedulliseen hintaan. Miniminiretriitin ohjaavat yhdessä Johanna Pesola ja Juha-Matti Heiskanen.

Ilmoittautuminen on valitettavasti suljettu
Katso muut tapahtumat
Askel omaan voimaan - miniminiretriitti
Askel omaan voimaan - miniminiretriitti

Paikka & aika

02. heinäk. 2023 klo 9.00 – 18.00

Tampere, Pellava Lounge, Erkkilänkatu 11, 33100 Tampere, Finland

Tietoa tapahtumasta

Linkki Facebook-tapahtumaan

Askel omaan voimaan -miniminiretriitti on kaupunkiretriitti, jossa on mahdollisuus tulla tutustumaan toimintaamme ja työskentelyymme koko päiväksi superedulliseen hintaan. Miniminiretriitin ohjaavat yhdessä Johanna Pesola ja Juha-Matti Heiskanen.

Valitettavasti monella meillä suomalaisella oman tahdon ilmentämistä ei ole tuettu oikein tai ei ehkä ollenkaan, eikä mallia vihan terveeseen ilmentämiseen ole usein ollut. Siksikin monella liittyy vihan tunteeseen pelkoa ja häpeää väärinkäsityksineen. Nämä on oikaistava, jotta oma itsenäistyminen voi tapahtua. Monella on patoutunutta vihaa sisällään, mikä kertoo siitä että on tullut eri tavoin tunnetasolla hylätyksi elämänsä aikana. Tätä patoutunutta vihaa on myös hyvä saada purkaa turvallisessa ympäristössä, jotta oma voima tulee näkyväksi. Patoutuneen vihan kaataminen muiden päälle ei ole vastuullista toimintaa. Vain kohtaamalla omat varjosi ja kipusi voit alkaa omistaa omaa vihan tunnettasi ja ottaa käyttöön sen rakentavan, uutta luovan voiman. Elämä tahtoo tapahtua ilman kiltin ja katkeran rooleja.

Askel omaan voimaan -miniminiretriitillä olemme elinvoimaisuuden ja todellisen tahdon äärellä. Herättelemme omaa voimaamme erilaisten kehollisten harjoitusten, konstellaatioiden ja vuorovaikutuksellisen jakamisen kautta. Päivän tarkoituksena on tutustua elinvoimaisuuteen, vihaan ja sen eri laatuihin ja varjopuoliin sekä saada yhteys sinun omaan upeaan energiaasi. Miniminiretriitillä saat kehoosi ja mieleesi lisää virtaavuutta ja iloa. Retriitillä on turvallinen ja kannateltu ilmapiiri, jossa kaikenlaiset tunteet ovat sallittuja ja tervetulleita.

Päivän alustava ohjelma:

Aamupäivä: - Tutustuminen ja alkupiiri - Läsnäoloharjoitus - Konstellaatiotyöskentelyä - Vapaata jakamista

Lounas

Iltapäivä: - Kehollisia harjoituksia liittyen vihan eri laatuihin, elinvoimaan ja omaan tahtoon ja rajoihin - Teoriaosuus - Musiikkia ja vapaata liikettä - Päivän koonti ja loppupiiri

Ohjelma elää ryhmän tarpeiden mukaan ja pidämme taukoja tarvittaessa.

Miniminiretriitin ohjaajat:

Johanna Pesola on psykologi, psykoterapeutti, tantrisen elämäntaidon valmentaja ja valmistuva tunnevyöhyketerapeutti. Johannalla on pitkä kokemus sekä asiakastyöstä psykologina ja psykoterapeuttina että ryhmien ohjaamisesta. Johanna yhdistää työssään psykologisen tietotaidon lisäksi paljon kehollisuutta, tavoitteenaan auttaa ihmisiä löytämään oma voimansa ja sielukkuutensa, jotta elämä voisi olla mahdollisimman nautinnollista ja antoisaa.

Juha-Matti Heiskanen on lähihoitaja, terapeuttinen ja henkinen opas sekä opiskelee parhaillaan perhekonstellaatioterapeutiksi. Juha-Matilla on monipuolinen kokemuspohja auttamistyöstä ja ryhmien ohjaamisesta. Juha-Matin vahvuus ohjaajana on kehollisuus, syvällinen näkökyky ja uteliaisuus. Tavoitteena Juha-Matilla on auttaa ihmisiä voimaantumaan kokonaisvaltaisesti ja löytämään yhteys aitoon itseen ja sielukkaampaan elämään.

Aika: 2.7.2023 klo 9-18

(Välissä tunnin lounastauko)

Paikka: Pellava Lounge, Erkkilänkatu 11 A, 7. krs, Tampere

Hinta: 49€ (sis. alv), lounas omakustanteinen

Ilmoittautuminen: Johannalle s-postitse: soultionstohappiness@gmail.com 22.6. mennessä. HUOM! Paikkoja on rajoitetusti, varaa omasi pian!

Peruutusehdot: Huomioithan, että ilmoittautuminen miniminiretriitille on sitova. Jos itse estyt osallistumaan, voit luovuttaa paikan toiselle henkilölle. Mahdollisesta sairastumisesta tulee ilmoittaa järjestäjälle mahdollisimman pian, viimeistään ennen tapahtuman alkua. Mikäli osallistuja jättää ilmoittamatta, osallistuja on velvollinen maksamaan tapahtuman täysimääräisesti.

Mitä tarvitset mukaan: - oma juomapullo - mukavat vaatteet - muistiinpanovälineet - (eväät)

Lämpimin terveisin, Johanna ja Juha-Matti

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page