top of page

to 03. elok.

|

Pyhtään kirkonkylä

Elämäntahto -retriitti

Tervetuloa Elämäntahto-retriitille, jossa tulet kohtaamaan aidon itsesi! Olet syntynyt tänne kokemaan sinut elämää eri tavoin aistivana, tuntevana ja kokevana kokonaisuutena! Aito itse on elinvoimainen, itsenäinen, rohkea, rakastava ja suora.

Ilmoittautuminen on valitettavasti suljettu
Katso muut tapahtumat
Elämäntahto -retriitti
Elämäntahto -retriitti

Paikka & aika

03. elok. 2023 klo 0.00 – 06. elok. 2023 klo 0.00

Pyhtään kirkonkylä, Hiomonkuja 6, 49270 Pyhtään kirkonkylä, Finland

Tietoa tapahtumasta

Linkki Facebook-tapahtumaan

Tervetuloa Elämäntahto-retriitille, jossa tulet kohtaamaan aidon itsesi! Olet syntynyt tänne kokemaan sinut elämää eri tavoin aistivana, tuntevana ja kokevana kokonaisuutena! Aito itse on elinvoimainen, itsenäinen, rohkea, rakastava ja suora. Aito itse on tahtoa olla olemassa ja se on oman paikan ottamista elämässä sekä itsen ilmentämistä autenttisesti.

Retriitillä teemme syvästi transformoivaa psykologista ja henkistä itsetuntemustyöskentelyä, jossa olemme elämäntahdon teemojen äärellä. Keskeisiä teemoja ovat äitisuhde, eriytyminen ja itsenäistyminen, tarpeet, rajat, viha ja sen eri laadut sekä varjopuolet, feminiinin ja maskuliinin tasapaino, sisäinen lapsi, läheisriippuvuus, erottelukyky ja tyhjyys.

Elämä tahtoo tapahtua erillisenä ja vapaana riippuvuussuhteista. Jos emme ole riittävän eriytyneitä ja itsenäisiä eli emme ole vielä yhteydessä omaan tahtoon, elämme silloin läheisriippuvuussuhteissa. Erottelukyky on tärkeää, jotta voisimme tunnistaa sen mistä emme ole vielä eriytyneet.

Retriitillä hyödynnämme useita erilaisia harjoituksia näihin teemoihin liittyen, kuten itsereflektiota, konstellaatiotyöskentelyä, kehollisia harjoituksia, meditaatioita ja hengitystä. Retriitillä kaikki työskentely tapahtuu turvallisessa ja kannatellussa tilassa, jossa osallistujien omia rajoja kunnioitetaan. Retriitillä tutkimme niitä psykologisia esteitä mitkä estävät meitä elämästä elivoimaista ja omannäköistä elämää, ja saamme mahdollisuuden vapautua näistä esteistä.

Mitä voit oppia retriitillä:

 • läsnäolotaitoja 
 • sisäisen turvan ja vanhemmuuden taitoja
 • tunnistamaan rajoja
 • tunnistamaan tarpeitasi
 • ilmentämään tahtoasi
 • käyttämään luontaista erottelukykyäsi
 • tuntemaan aidon itsesi
 • saamaan yhteyden tunteisiisi
 • vahvistamaan kehoyhteyttäsi
 • tunnistamaan oman perheesi vuorovaikutussuhteita
 • eriytymään itsenäiseksi aikuiseksi
 • rohkeutta elää omannäköistä elämääsi

Paikka ja aika

Stockfors Patruunantalo, Hiomonkuja 6, Pyhtää

3.-6.8.2023

Hinta: 

Retriitin kokonaishintaan sisältyy majoitus ja ruokailut (yhteensä 240€/hlö, maksetaan erikseen paikan päällä Patruunantalolle) sekä opetus ja ohjaus (550€ ja early bird hinta 500€). Retriitin ohjausmaksu on mahdollista maksaa erissä. Retriitin kokonaishinta on 790€ (sis. alv) Huom! Early bird hinta 740€ (sis. alv) voimassa 1.6. asti.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: 

sähköpostitse osoitteeseen juha83matti@yahoo.com. Ilmoittautuminen 6.7. mennessä.

Retriitin varausmaksu: 100€

Peruutusehdot: Huomioithan, että ilmoittautuminen retriitille on sitova. Jos joudut perumaan osallistumisesi, se pitää tehdä viimeistään 21.7. Jos joudut perumaan osallistumisesi tämän päivämäärän jälkeen, niin silloin sairastuminen on pätevä syy ja siitä on toimitettava lääkärintodistus. Mikäli osallistuja jättää ilmoittamatta perumisestaan 22.7. jälkeen, hän on velvollinen maksamaan retriitin täysimääräisesti.

Retriitin ohjaajat:

Johanna Pesola on psykologi, psykoterapeutti, tantrisen elämäntaidon valmentaja ja valmistuva tunnevyöhyketerapeutti. Johannalla on pitkä kokemus sekä asiakastyöstä että ryhmien ohjaamisesta. Johanna yhdistää työssään psykologisen tietotaidon lisäksi paljon kehollisuutta, tavoitteenaan auttaa ihmisiä löytämään oma voimansa ja sielukkuutensa, jotta elämä voisi olla mahdollisimman nautinnollista ja antoisaa.

Juha-Matti Heiskanen on lähihoitaja, terapeuttinen ja henkinen opas sekä opiskelee parhaillaan perhekonstellaatioterapeutiksi. Juha-Matilla on monipuolinen kokemuspohja auttamistyöstä ja ryhmien ohjaamisesta. Juha-Matin vahvuus ohjaajana on kehollisuus, syvällinen näkökyky ja uteliaisuus. Tavoitteena Juha-Matilla on auttaa ihmisiä voimaantumaan kokonaisvaltaisesti ja löytämään yhteys aitoon itseen ja sielukkaampaan elämään.

Kenelle: 

Retriitti sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tuntemaan itsensä.

Lämpimin terveisin, Johanna ja Juha-Matti

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page