top of page

la 08. kesäk.

|

Tampere

SummerVibes 2024

Tulinen, syvä ja inspiroiva työpaja tarjoaa sinulle lisää ymmärrystä vihan rakkaudellisesta voimasta.

SummerVibes 2024
SummerVibes 2024

Paikka & aika

08. kesäk. 2024 klo 14.00 – 14.45

Tampere, Viikinsaari, Tampere, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Vihan rakkaudellinen voima - voimakas itsenäinen elämä

Viha on avainasemassa oman näköiseen, itsenäiseen ja sielukkaaseen elämään. Viha auttaa meitä eriytymään lojaliteettisuhteista ja astumaan omaan voimaamme. Jotta voi tuntea vihansa täytyy suostua pelkäämään ja hypätä kohti tuntematonta sekä kohdata hylätyksi tulemisen pelko. Miten tuntea viha ja erottaa tarve mistä se kertoo? Miten asettaa rajoja ja olla turvassa itsensä kanssa? Miten luoda yhteyttä tähän elämää suojelevaan energiaan? Miten elää omannäköistä ja voimallista elämää?

SummerVibesin tulinen, syvä ja inspiroiva workshop tarjoaa sinulle lisää ymmärrystä vihan rakkaudellisesta voimasta. Vihan voima ja oma tahto on alkuvoimaa, mikä löytyy meistä kaikista. Tutustumme ja luomme yhteyttä vihaan workshopissa, yhden rajoihin liittyvän harjoituksen avulla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja kokemaan kehollisesti vihan ihmettä!

Workshopin vetäjä Juha-Matti Heiskanen on terapeuttinen ja henkinen ohjaaja, luennoitsija sekä työpajojen vetäjä. Juha-Matin erityisosaamista on läsnäolo-, tunne- ja tarvetaidot. Hän vetää työkseen Vapaudu voimaasi -vihatyöpajoja. Juha-Matti pyrkii työssään yhdistämään kehon, tunteiden ja mielen välistä yhteyttä erilaisten terapeuttisten menetelmien avulla.

Juha-Matti Heiskanen Powerful life - Therapy & Spirit

IG: @juhamattiheiskanen

Linkki tapahtuman sivulle

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page